U bevindt zich hier: HomeOnline-tuincentrumRatten en Muizen bestrijden

Ratten en Muizen bestrijden

Ratten en muizen bestrijden in en rond het huis

Ratten en muizen bestrijdenOp Online-tuincentrum.be kan je terecht voor het kopen of bestellen van rattengif en muizengif. Deze kunnen snel aan  huis worden geleverd of je kan ze afhalen in ons plant- en tuincentrum te Lede. "Welk rattenvergif of muizenvergif is het beste?" vragen vele mensen zich af. Om een antwoord hierop te kunnen geven moet je goed je probleem analyseren: Moet je muizen en/of ratten bestrijden? Zitten deze ratten of muizen in huis, buiten of beiden? Heb je kinderen of huisdieren? 

Ratten bestrijden met rattengif

  • Storm BB van Edialux is een zeer krachtig rattengif dat zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Het is op basis van Flocoumafen, een gif van zeer hoge toxiciteit dat een rat met een enkele portie al kan doden. Wanneer je huisdieren hebt of kinderen raden we teen zeerste aan om een rattenlokdoos te gebruiken zodat dit rattengif veilig kan worden gebruikt zonder risico.
  • Edialux Fatal is een rattenvergif dat gebruik maakt van de stof brodifacoum: en zeer krachtige stof waarvan een enkele inname voldoende is bij ratten en muizen. Deze is beschikbaar in een pastavorm als in een havervorm.

Muizen bestrijden met muizengif

  • Sorkil G is een gekend muizen- en rattengif van de tweede generatie op basis van difenacoum en verse granen. Door het gebruik van verse granen kunnen de muizen en ratten dit muizengif niet weerstaan en zullen ze efficiënt bestreden worden.
  • Tomorin is een muizengif met extreem snelle werking. Dit wordt verkocht in handige plastieken muizenlokdoosjes met een sleutel. Veilig voor gebruik in huis!

Onze gegevens

‘t Rozenland Bvba
Heiplasweg 35 - 9340 Lede
Tel: 053 80 66 95

Wij zijn er voor

info en aankoop van graszoden, haagplanten, terrasplanten, bomen, bloembollen, zaden, bodembedekkers, tuingereedschap, tuindecoratie, kerstbomen en nog zo veel meer...

Scroll to Top