U bevindt zich hier: HomeOnline-tuincentrumBloemenmengsels

Bloemenmengsels en bloemzaden 

Op het Online-tuincentrum kan u terecht voor een ruime keuze aan bloemenmengsels en bloemzaden voor verschillende oppervlaktes & doelen. Zo kan je bloemenweides aanleggen voor zijn aanlokkelijk uitzicht of voor het aantrekken van verschillende nuttige insecten. Je kan deze super makkelijk bestellen en aan huis laten leveren of gewoon zelf komen afhalen in ons Tuin-en plantencentrum in Lede.

Bloemenmengsels en bloemzaden voor het aanleggen van bloemenweides

  • Op zoek naar een bloemenmengsel geschikt voor een oppervlakte van 50m²? Geen probleem, onze variatie aan bloemenmengsels bevat voor ieder wat wils. Enkel schaduwrijke plaatsen in uw tuin? Geen enkel probleem, het bloemenmengsel voor Schaduw is ideaal voor het vullen van alle zon-arme plekjes in uw tuin. Alle bloemenmengsels bevatten een tal van kleurrijke bloemen geschikt voor het vullen van een groot oppervlak. Bovendien bevat elk mengsel een substraat voor het verbeteren van de bodem.
  • Ook voor kleine oppervlaktes kan je bij ons terecht. De Garden Deco zaden van Vilmorin zijn ideaal voor oppervlaktes tot 4m².  Elk zakje bevat een mengsel met een tal van kleurrijke bloemen ideaal voor bloemperken, borders en andere kleine plekjes.

Bloemenmengsels en zaden voor het aantrekken van nuttige insecten

Wil je de biodiversiteit in je tuin verhogen en terwijl genieten van een tuin vol kleurrijke bloemen? Met de bloemenmengsels van Dcm is dit geen probleem. 

  • Het bloemenmengsel voor het lokken van vlinders en het bloemenmengsel voor het aantrekken van bijen zijn ideaal voor oppervlaktes tot 5m². Op die manier helpt u het behouden van zeldzame vlindersoorten en gaat u ook het uitsterven van bijen tegen. Bovendien zorgen de bijen voor een betere opbrengst in moestuin en bij fruitteelt. Elk bloemenmengsel bevat een bodemverbeteraar die zorgt voor een betere inworteling van de bloemen. Zo optimaliseer je de bodem en zaai je een bloemenweide in één beweging! 
  • Ook voor een oppervlakte van 10m² hebben we allerlei geschikte bloemenmengsels met tal van kleurrijke bloemen. Zo bestaat er één voor het aantrekken van bijen, vlinders, lieveheersbeestjes en nuttige insecten. De insecten worden aangetrokken en doen op die manier iets voor je tuin of planten. Zo verbeteren bijen de oogst en zijn lieveheersbeestjes goed voor het verjagen van bladluizen. Bovendien bevat elke bloemenmengsel een bodemverbeteraar die de bodem optimaliseert. 

Onze gegevens

‘t Rozenland Bv Heiplasweg 35, Lede
Opgelet : Algemene plantenverkoop en fysiek tuincentrum stopgezet in 2021.

We verkopen enkel nog via onze E-commerce kanalen :

www.online-tuincentrum.be

www.grasmat.be  www.beukenhaag.be

 Facebook    YouTube

Wij zijn er voor

info en aankoop van graszoden, haagplanten, terrasplanten, bomen, bloembollen, zaden, bodembedekkers, tuingereedschap, tuindecoratie, kerstbomen en nog zo veel meer...

Scroll to Top