U bevindt zich hier: HomeOnline-tuincentrumUltrasone toestellen voor het verjagen van ongedierte

Ongedierte diervriendelijk verjagen

Ultrasone toestellen voor het verjagen van ongedierte 

Op het Online-tuincentrum kan u terecht voor allerlei ultrasone toestellen voor het verjagen van ongedierte op basis van geluid. Last van ongewenste honden of katten? Zelfs dat is geen probleem, ook daarvoor bestaat er een ultrasoon toestel. Je kan de toestellen super makkelijk bestellen & laten leveren aan huis of gewoon zelf komen afhalen in ons Tuin-en plantencentrum. 

Ultrasoon toestel voor het verjagen van katten en honden

Met het ultrasone toestel van Ecostyle verjaag je op een 100% diervriendelijke manier de ongewenste katten of honden uit je tuin. Dit toestel werkt op basis van een ultrasoon geluid dat zowel voor katten als honden onaangenaam is waardoor ze dus je tuin zullen verlaten. Dit toestel is regenbestendig en heeft een efficiënte werking tot wel 200m² in open ruimte. 

Ultrasoon toestel voor het verjagen van muggen

Last van muggen? Met deze Mosquito Free ultrasone muggen verjager van Ecostyle hou je op een efficiënte manier de muggen weg uit de slaapkamer en andere kamers. Het toestel maakt een geluid met constante afwisseling in frequentie waardoor de muggen niet aan het geluid wennen en het dus steeds doeltreffend blijft. Het bevat geen chemische middelen en is dus 100% veilig voor kinderen en huisdieren. Het heeft een efficiënte werking tot 25m². 

Ultrasoon toestel voor het verjagen van marters 

Last van marters in je tuin of auto? Met dit toestel van Ecostyle verjaag je ze op een super efficiënte manier. Dit regenvast anti-marter toestel jaagt ze weg door een ultrasoon geluid te maken wanneer er iets voor de sensor beweegt. Dit geluid is uiterst onaangenaam voor marters en vossen waardoor ze weg blijven bij je kippen of auto! Bovendien is dit toestel 100% diervriendelijk en heeft het een efficiënte werking tot wel 200m². 

Ultrasoon toestel voor het verjagen van spinnen

Met het ultrasone toestel van Ecostyle kan je spinnen tot op 30m² op een makkelijke manier verjagen. Het toestel maakt een onaangenaam geluid waardoor de spinnen de ruimte zullen vermijden. Bovendien zorgt de variërende frequentie ervoor dat het toestel altijd doeltreffend blijft. Het geluid is voor de meeste mensen onhoorbaar waardoor het apparaat ideaal is voor de living, slaapkamer, ...

Ultrasoon toestel voor het verjagen van ratten & muizen

Last van ratten en muizen? Met deze ultrasone toestellen van Ecostyle verjaag je snel en efficiënt de ratten en muizen weg. Het toestel maakt een ultrasoon geluid dat een onaangename omgeving creëert voor de ratten en de muizen waardoor ze je huis en tuin zullen verlaten. Door de variatie in de frequentie worden de ratten of muizen het geluid niet gewoon waardoor het toestel zijn doeltreffende werking behoudt. Het toestel stuurt ook elektromagnetische pulsen door stroomkabels wat ervoor zorgt dat de ratten en muizen zich niet via de muren en plafonds kunnen verplaatsen. 

 

Onze gegevens

‘t Rozenland Bv Heiplasweg 35, Lede
Opgelet : Algemene plantenverkoop en fysiek tuincentrum stopgezet in 2021.

We verkopen enkel nog via onze E-commerce kanalen :

www.online-tuincentrum.be

www.grasmat.be  www.beukenhaag.be

 Facebook    YouTube

Wij zijn er voor

info en aankoop van graszoden, haagplanten, terrasplanten, bomen, bloembollen, zaden, bodembedekkers, tuingereedschap, tuindecoratie, kerstbomen en nog zo veel meer...

Scroll to Top