U bevindt zich hier: HomeOver ons

 Tuin en plantencentrum

 

Geschiedenis van 't Rozenland als familiebedrijf

Wij zijn al meer dan 3 generaties actief in de bloemen- en plantenwereld. 3 generaties vakmanschap met kennis van zaken, en die kennis geven we graag door aan U.

 

Wij maken het verschil

't Rozenland

Bij Tuincentrum 't Rozenland begeleiden we U graag bij Uw aankoop van Uw tuinplanten. Zo kiest U steeds de juiste plant voor de juiste standplaats. We bieden het volledige assortiment vaste planten, bodembedekkers, rozen, fruit- en sierbomen, haagplanten, coniferen, bamboes en grassen aan.

U krijgt van onze vakmensen steeds de juiste plantinstructies, belangrijke tips omtrent onderhoud en het snoeien van de planten, maar er wordt U ook verteld welke grondsoort Uw planten verlangen. Tips omtrent bemesting, bestrijding van insecten, ziekten en plagen, U hoort het uit de mond van deskundigen. Hiervoor kan U terecht in onze .

Ook kan U bij ons terecht voor graszoden of grasmatten. Wij bieden U grasmatten van de beste kwaliteit.

 

Informatief

Als extra service zit er op onze planten een informatiesticker of etiket waarop de belangrijkste plantkenmerken en onderhoudstips aanwezig zijn. Zo kan achteraf gemakkelijk de belangrijkste informatie bijhouden.

 

Extra's

Naar bestrijding en plantenbescherming heeft tuincentrum 't Rozenland een handig hulpmiddel ter beschikking voor de tuinliefhebber. Garden Alert, het waarschuwingssysteem voor ziekten en plagen.

U ziet wat U koopt !

Daar maken we het verschil met talloze internetaanbieders die U op Uw weg vindt. Meer dan eens laten mensen zich verleiden tot een miskoop. Kijk steeds goed ter plaatse naar de kwaliteit van de planten ! Dan pas kan U vergelijken. Bij tuincentrum 't Rozenland staan meer dan 5000 m² tuinplanten op voorraad.

 

't Rozenland

Innovatie

In deze high-tech tijd staat ook de ontwikkeling van de plantensoorten en variëteiten niet stil. Tuincentrum 't Rozenland volgt deze ontwikkelingen op de voet door het bezoeken van talloze nationale en internationale beurzen. We selecteren de beste nieuwigheden eruit, en U zal deze spoedig in ons tuincentrum terugvinden. Zo blijven we ons assortiment planten steeds innoveren, en is het voor U leuk om Uw tuin te herontdekken.

 

U kiest voor kwaliteit aan de beste prijs

Reeds van bij de aankoop worden de planten streng geselecteerd, en moeten ze aan bepaalde eisen voldoen. Soortechtheid, uitstekende kwaliteit en oerdegelijke service zijn belangrijke peilers. Uw tuin is het waard !

 

Rechtstreeks van de producent

Een groot assortiment van onze planten komt uit eigen kwekerij. Dat stelt ons in staat om aan scherpe prijzen te werken. Op onze kwekerij staan de planten onder de strengste hedendaagse controles.

 

Eigen import

Helaas is het onmogelijk om alles te kweken. Door onze ruime nationale en internationale marktkennis zorgen wij voor rechtstreekse aanvoer vanuit gespecialiseerde bedrijven in binnen en buitenland. Zo kunnen we U steeds de beste prijs aanbieden.

 

Nieuwsbrief en promoties

Wilt U er als eerste bij zijn als er nieuwe soorten voorradig zijn ? Ontvangt U graag onze seizoenspromoties ? Schrijf U dan snel in op onze nieuwsbrief.

 

 

 

Onze gegevens

‘t Rozenland Bv Heiplasweg 35, Lede
Opgelet : Algemene plantenverkoop en fysiek tuincentrum stopgezet in 2021.

We verkopen enkel nog via onze E-commerce kanalen :

www.online-tuincentrum.be

www.grasmat.be  www.beukenhaag.be

 Facebook    YouTube

Wij zijn er voor

info en aankoop van graszoden, haagplanten, terrasplanten, bomen, bloembollen, zaden, bodembedekkers, tuingereedschap, tuindecoratie, kerstbomen en nog zo veel meer...

Scroll to Top