U bevindt zich hier: HomeOnline-tuincentrumNatuurlijke dierenvoeding

Natuurlijke dierenvoeding

100% natuurlijke en evenwichtige voeding voor honden en katten

Op het Online-tuincentrum kan u terecht voor een ruime keuze dierenvoeding geschikt voor zowel honden als katten. Deze kan je super makkelijk bestellen en laten leveren aan huis of het zelf komen ophalen in ons plant-en tuincentrum in Lede. Op zoek naar een specifieke soort voeding voor je viervoeter? Geen probleem, we hebben voeding met verschillende smaken en doelen. 

Dierenvoeding voor Honden                                                                                                                                                                                                                                                                                   

  • De Hondenbrokken VitaalSpeciaal Darmbalans van Ecostyle zijn de perfecte oplossing voor de spijsvertering-en darmproblemen van je hond. De hondenbrokken bevatten meer dan 10 verschillende soorten kruiden waarbij elk kruid zijn specifieke werking heeft op het lichaam en de gezondheid van je hond. Ideaal voor het herstellen van de darmbalans van je hond! 
  • Ook de Hondenbrokken VitaalSpeciaal Huid en Vacht zijn ideaal voor wanneer je hond last heeft van jeuk, kale plekken, schilfers, ... Deze hondenvoeding zal er voor zorgen dat de spijsverteringsbalans terug in orde komt,waardoor de huid-en vachtproblemen vanzelf zullen opgelost raken. 
  • Ook voor honden die last hebben van hun spieren en gewrichten, bestaan er speciale hondenbrokken. De Hondenbrokken VitaalSpeciaal Spieren en Gewrichten is perfect voor het oplossen van spier-en  gewrichtsproblemen en werkt bovendien pijnstillend. Effect binnen 3 maand! 
  • De Hondenbrokken VitaalCompleet Adult zijn ideaal voor je volwassen hond. De ingrediënten zorgen voor een verbeterde spijsvertering en een gezonde lever.

Dierenvoeding voor Katten

  • De Kattenbrokken VitaalCompleet Zalm zijn 100% natuurlijke kattenbrokken met zalm voor je kat. De kattenbrokken bevatten een speciale kruidenmix die het spijsverteringsstelsel van je kat stimuleert. Bovendien zorgt het voor een gezonde kat met een glanzende vacht! 
  • Ook de Kattenvoeding VitaalCompleet Kip is de ideale voeding voor je kat of kitten. De brokken met kip voorkomen de vorming van haarballen en zorgen voor een goede spijsvertering van je kat. Bovendien zijn deze 100% natuurlijk!
  • Het Kattenvoer VitaalCompleet Rund zorgt voor een gezonde kat. Dit kattenvoer bevat een unieke mix van kruiden die last van haarballen voorkomt en zorgt voor een goede spijsvertering & vacht. 
  • Ook voor een iets oudere kat bestaan er brokken. Het Kattenvoer VitaalCompleet Senior zorgt er voor dat je oude kat gezond en energiek blijft. De mix van kruiden houdt de vertraging van de spijsvertering en de organen tegen en zorgt er dus voor dat je kat levendig & gezond blijft.
  • Ook het Kattenvoer VitaalSpeciaal Care is perfect als voeding voor je kat of kitten. Het zorgt voor een glanzende vacht, een gezonde huid en een verbeterde werking van blaas en nieren. Ideaal kattenvoer voor een optimale gezondheid van je kat!

Onze gegevens

‘t Rozenland Bv Heiplasweg 35, Lede
Opgelet : Algemene plantenverkoop en fysiek tuincentrum stopgezet in 2021.

We verkopen enkel nog via onze E-commerce kanalen :

www.online-tuincentrum.be

www.grasmat.be  www.beukenhaag.be

 Facebook    YouTube

Wij zijn er voor

info en aankoop van graszoden, haagplanten, terrasplanten, bomen, bloembollen, zaden, bodembedekkers, tuingereedschap, tuindecoratie, kerstbomen en nog zo veel meer...

Scroll to Top