U bevindt zich hier: HomeOnline-tuincentrumBrandnetelgier

Brandnetelgier 

Op ons Online-tuincentrum kan u terecht voor brandnetelgier. Het is een gier gemaakt van een aftreksel van brandnetels. De werking van dit aftreksel is reeds heel lang gekend en hun gebruik blijft een traditie binnen het alternatieve tuingebeuren zowel in de moestuin, de siertuin als in de boomgaard. Je kan het super makkelijk bestellen & laten leveren aan huis of zelf komen ophalen in ons Tuin-en plantencentrum in Lede.

Planten beschermen tegen ziektes

Brandnetelgier wordt dikwijls gebruikt tegen o.a. bladluis, spint, koolmot, koolvlieg en fruitmot,... Ook wordt het vaak toegepast als ziektewerend middel voor het voorkomen van valse meeldauw, witziekte, roetdauwschimmel, monilia, botrytis en andere ziekten. 

Brandnetelgier als plantenvoeding

Je kan brandnetelgier ook toepassen om je planten te versterken tegen externe invloeden zoals droogtestress, verplantingsstress, enz. Dit komt door de mineralen en het stikstof die van nature aanwezig is in dit product. Brandnetels zijn van nature uit rijk aan stikstof, ijzer en plantopneembare middelen. Brandnetelgier kan zowel preventief als curatief gebruikt worden.

 

 

 

 

 

 

Onze gegevens

‘t Rozenland Bv Heiplasweg 35, Lede
Opgelet : Algemene plantenverkoop en fysiek tuincentrum stopgezet in 2021.

We verkopen enkel nog via onze E-commerce kanalen :

www.online-tuincentrum.be

www.grasmat.be  www.beukenhaag.be

 Facebook    YouTube

Wij zijn er voor

info en aankoop van graszoden, haagplanten, terrasplanten, bomen, bloembollen, zaden, bodembedekkers, tuingereedschap, tuindecoratie, kerstbomen en nog zo veel meer...

Scroll to Top