U bevindt zich hier: HomeOnline-tuincentrumHoutpellets

Houtpellets kopen online

Houtpellets voor pelletkachels aan huis geleverd 

In ons Online-tuincentrum kan je terecht voor het kopen van kwalitatieve houtpellets voor een langdurige branding van je kachel. De pellets bestaan uit natuurlijk naaldhout of een combinatie van loofhout en naaldhout zonder chemische bindmiddelen. De pellets zijn te koop per pallet van 66 zakken met een gewicht van 15kg per zak. Aanbieding: Gratis levering in heel België.


Houtpellet van 100% naaldhout

Onze Agrofino pellets uit naaldhout zijn ideaal wanneer je een gezellige warmte wilt creeëren op een goedkope manier. Deze pellets uit zachthout bevatten geen bindmiddel en zorgen voor een propere branding zonder veel asvorming. Hierdoor is dit een zeer populaire houtpellet voor gebruik in pelletkachels. 

Houtpallet van 80% loofhout  en 20% naaldhout

Deze houtpellets bestaan voornamelijk  uit loofhout en branden dus langer. De kleine hoeveelheid naaldhout zorgt er voor dat de pellets goed compact blijven en dus niet af brokkelen waardoor deze houtpellets dus volledig vrij zijn van chemische bindmiddelen. 100% kwaliteit gegarandeerd! Ook geschikt als compact alternatief voor houtblokken in traditionele houtkachels met gebruik van een inzetmand. 

 

 

 

Onze gegevens

‘t Rozenland Bvba
Heiplasweg 35 - 9340 Lede
Tel: 053 80 66 95

Wij zijn er voor

info en aankoop van graszoden, haagplanten, terrasplanten, bomen, bloembollen, zaden, bodembedekkers, tuingereedschap, tuindecoratie, kerstbomen en nog zo veel meer...

Scroll to Top