U bevindt zich hier: HomeOnline-tuincentrumRatten en Muizen bestrijden

Ratten en muizen bestrijden in en rond het huis

Ratten en muizen bestrijdenOp Online-tuincentrum.be kan je terecht voor het kopen of bestellen van rattengif en muizengif. Deze kunnen snel aan  huis worden geleverd of je kan ze afhalen in ons plant- en tuincentrum te Lede. "Welk rattenvergif of muizenvergif is het beste?" vragen vele mensen zich af. Om een antwoord hierop te kunnen geven moet je goed je probleem analyseren: Moet je muizen en/of ratten bestrijden? Zitten deze ratten of muizen in huis, buiten of beiden? Heb je kinderen of huisdieren? 

Ratten bestrijden met rattengif

  • Rattengif Blokken van KB is een makkelijk plaatsbaar en gebruiksklaar rattengif dat zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Het is op basis van Brodifacoum, een krachtig gif die veel voorkomt in verschillende pesticiden en wordt vooral ingezet tegen kleine dieren zoals muizen en ratten. De blokken zitten verpakt in zakjes die je niet hoeft te openen. De ratten knagen het zakje zelf open waarna ze het rattengif innemen.Wanneer je huisdieren hebt of kinderen raden we ten zeerste aan om een rattenlokdoos te gebruiken zodat dit rattengif veilig kan worden gebruikt zonder risico.
  • Edialux Fatal Pasta is een rattenvergif dat gebruik maakt van de stof brodifacoum. De voorverpakte pasta scheidt een onweerstaanbare geur af en is een zeer krachtig gif. Slecht één inname is voldoende om de rat of muis te doden. 

Muizen bestrijden met muizengif 

  • Muizengif Graanlokaas van BSI zijn voorverpakte graankorrels op basis van het gif Difethialon.  Door de geur en het gebruik van verse granen kunnen de muizen en ratten dit gif niet weerstaan en zullen ze efficiënt bestreden worden.
  • Ultrasone is een elektronisch toestel op basis van geluid & elektromagnetische pulsen en voorkomt knagen aan bedrading. Door het toestel in het stopcontact te activeren verjaag je ongewenste knaagdieren in een mum van tijd. Je hoeft dus geen dode ratten of muizen te verwijderen of gif te vervangen.
  • Muizengif pasta van KB is een snelwerkend lokaas en is zowel geschikt voor in droge als vochtige ruimtes. Voor een veiliger gebruik is de voorgedoseerde zakjes makkelijk te combineren met een Muizenlokdoos.  

Onze gegevens

‘t Rozenland Bv Heiplasweg 35, Lede
Opgelet : Algemene plantenverkoop en fysiek tuincentrum stopgezet in 2021.

We verkopen enkel nog via onze E-commerce kanalen :

www.online-tuincentrum.be

www.grasmat.be  www.beukenhaag.be

 Facebook    YouTube

Wij zijn er voor

info en aankoop van graszoden, haagplanten, terrasplanten, bomen, bloembollen, zaden, bodembedekkers, tuingereedschap, tuindecoratie, kerstbomen en nog zo veel meer...

Scroll to Top