U bevindt zich hier: HomeOnline-tuincentrumNajaarsmeststof voor een wintersterk gazon

Najaarsmestof en groenkalk

Op het Online-tuincentrum kan u terecht voor meststof geschikt voor het najaar en ideaal voor het gezond houden van je gazon & planten.  Je  kan deze super makkelijk bestellen en laten afleveren aan huis of gewoon zelf komen ophalen in ons Tuin-en plantencentrum in Lede.                                                                                                                                                        

Najaarsmeststof voor je gazon

Wil je een groen en winterhard gazon? Geen probleem, de DCM Najaarsmeststof gazonmest is ideaal voor een wintersterk gazon met een groene kleur. Het een hoge kaliumgehalte zorgt voor een sterke & dichte grasmat die goed bestand is tegen vorst & betreding en die geen plaats laat voor mos. Terwijl zorgt de hoeveelheid magnesium en het ijzer ervoor dat je gazon zijn diepgroene kleur de hele winter behoudt. Bovendien is dit product volledig gebruiksvriendelijk, door dat hij stofvrij is kan je hem geurloos & proper uitstrooien en door het gebonden ijzer onder de vorm van ijzerchelaat komt het geleidelijk vrij waardoor vlekken op tegels of kleding uitgesloten zijn. 

Najaarsmeststof voor je planten

De universele tuinmeststof van DCM is ideaal voor het bemesten van je tuinplanten in het najaar. Het hoge kaliumgehalte zorgt voor een betere wortelontwikkeling waardoor je planten versterkt de winter ingaan en dus beter bestemt zijn tegen de slechte weersomstandigheden. Bovendien is deze meststof 100% organisch en dus ideaal voor het bemesten van je biotuin. 

Groenkalk voor je gazon

De DCM Groenkalk is ideaal op elk jaar op je gazon te strooien. Het werkt de natuurlijke verzuring van de bodem tegen waardoor je gazon een optimale zuurtegraad krijgt! Hierdoor wordt mos belemmert en wordt de bodemstructuur verbetert waardoor het de meststoffen beter opneemt. Het is rijk aan magnesium wat zorgt voor een mooie en frisse kleur. Bovendien is het super makkelijk uit te strooien door zijn handige strooidoos. 

Onze gegevens

‘t Rozenland Bv Heiplasweg 35, Lede
Opgelet : Algemene plantenverkoop en fysiek tuincentrum stopgezet in 2021.

We verkopen enkel nog via onze E-commerce kanalen :

www.online-tuincentrum.be

www.grasmat.be  www.beukenhaag.be

 Facebook    YouTube

Wij zijn er voor

info en aankoop van graszoden, haagplanten, terrasplanten, bomen, bloembollen, zaden, bodembedekkers, tuingereedschap, tuindecoratie, kerstbomen en nog zo veel meer...

Scroll to Top